Resum de la reunió de Via Verda - Plataforma contra el camp de golf del dimarts 06.11.2001

La reunió va començar explicant com va anar la reunió amb la Cristina Real de dimecres passat dia 31.10.2001. En general va ser dialogant tot i que poc
profitosa. Potser el més interessant fou que l'alcaldessa va declarar que no estaria d'acord amb un camp de golf que no respectés el medi ambient. Potser la proposta més polèmica va ser que intentaríem fer unes jornades tècniques on experts dels dos bàndols discutissin públicament la sostenibilitat d'un camp de golf a Collserola. En qualsevol cas aquesta trobada s'ha de fer amb els informes tècnics ja elaborats. El resum més complet vindrà més endavant.

Per la nostra banda no vam renunciar a continuar la campanya informativa-reivindicativa. En aquest sentit hem començat a treballar.

Començarem la campanya muntant paradetes durant les festes de tardor de Sant Martí per informar i vendre samarretes (ens hem de començar a finançar). El material que usarem serà el següent:

Participacions d'un duro de la loteria de Nadal (ja les tenim, és el número 00052). Es tracta de vendre-les a la voluntat per recaptar fons. Això ens ha de permetre parlar personalment amb els "compradors" per explicar la campanya. A més, la participació porta l'adreça de la web de Via Verda i el fòrum de Vilaweb Cerdanyola perquè es puguin informar. Només es vendrà una participació per persona per intentar arribar al màxim de gent possible.

Muntar un mural amb retalls de premsa sobre el tema del Golf a Cerdanyola. Aquest mural el farem divendres 9 a les 19.00 h a la sala 20 de l'Ateneu. Porteu, per favor, retalls de premsa i acudits gràfics fotocopiats en fulls Din-A4. Si algú té retoladors tipus Edding o pintures témperes, també seran benvingudes.

Dissabte tindrem ja la primera tirada de 200 samarretes per vendre. Ens costaran entre 400 i 500 pta i les vendrem a 1.000 pta. Cal recollir inmediatament un fons de 100.000 pta per pagar-les. Hem quedat que qui pugui passi abans de divendres per la Taberna del Tio Tom a donar una bestreta de 10.000 pta que es retornarà tant aviat com es pugui (esperem la setmana que ve). Amb els beneficis es faran noves tirades i es pagaran les despeses de fotocòpies, etc.

Es faran 5000 còpies d'un full volant que hem corregit per donar a tothom qui s'interessi pel tema. S'accepten correccions cara a futures edicions.

El tresorer serà l'Eduardo M. Tothom qui tingui despeses li haurà de dur els tiquets i factures per cobrar-les (quan es pugui) i ell mateix recollirà el diners de la venda de samarretes i loteria. Acabada la campanya es publicaran els comptes a premsa, etc.

Els actes de la campanya seràn majoritariament informatius i no han d'entrar en conflicte amb cap activitat que es faci allà on muntem la paradeta:

Ja us podeu apuntar a l'AGENDA i fer-ho córrer:

Dissabte 10/11/01 a les 12.30 h a la plaça Sant Ramon. Inauguració de la II campanya contra el camp de golf sota el lema "A tots els golfs els arriba el seu Sant Martí". Es convocarà la premsa i s'explicarà la campanya informativa. També es muntarà la paradeta amb tot el material.

Dissabte 10/11/01 a les 16.00h a la plaça Abat Oliba. Muntarem la paradeta durant tota la tarda ja que hi ha moltes activitats (fins a les 20.00 h). A l'hora del pregó repartirem els fulls volants entre els assistents. No hem de boicotejar el pregó sota cap concepte ni entorpir els actes.

Diumenge 11/11/01 a les 13.00 h a la plaça Sant Ramon. Muntarem la paradeta i repartirem informació a la plaça Jaume Grau i Altayó on es fan altres activitats.

Acabada aquesta activitat tots els voluntaris estan convidats al bar Parc Nou a calamars a la romana (no inclou la cervesa) gentilesa del Pep de la Taberna.

Dilluns 12/11/01 a les 12.00 h a la plaça Abat Oliba. Muntarem la paradeta i repartirem informació.

Dissabte 17/11/01 a les 09.00 h al parc de Canaletes. Muntarem la paradeta coincidint amb la pedalada en BTT Collserola-Cerdanyola

Diumenge 18/11/01 al matí (concretar) a Sant Iscle. Muntarem la paradeta coincidint amb l'aplec de Sant Iscle.

Cal que tothom que pugui vingui a la reunió de divendres 9.11.2001 per apuntar-se a les diferents parades. Si tenim prou gent ens podem plantejar ampliar les activitats. Per favor, feu-ho córrer entre amics i coneguts interessats en el tema. És molt important que comencem forts aquesta campanya i l'ocasió és rodona.

La propera reunió serà a les divendres 9 a les 19.00 h a la sala 20 de l'Ateneu de Cerdanyola per preparar el mural i distribuir la gent que anirà a les diferents activitats.

Albert Turon
Plataforma contra el camp de golf - Coordinadora Via Verda de Cerdanyola del Vallès

DEFENSEM COLLSEROLA - NO AL CAMP DE GOLF

A TOTS ELS GOLFS ELS ARRIBA EL SEU SANT MARTÍ


[Coordinadora Via Verda] [Camps de golfos]