Resum de la reunió de la Plataforma contra el camp de golf de Cerdanyola del divendres 14.12.2001,

i notes vàries.

Els que vam poder arribar a l'Ateneu, sota una nevada considerable, ens vam passar dues hores mirant per la finestra i patint per si podriem tornar a casa. Entre tant vam parlar dels temes següents:

Es va repassar les activitats que s'havien fet fins ara per tenir clar l'estat actual de la campanya.

El primer punt que es tracta és la personalitat de la Plataforma. Acordem que la Plataforma contra el camp de golf és una entitat que té la finalitat d'oposar-se a aquest projecte. Creiem que donada la limitació d'objectius en l'espai i el tems no és necessari, de moment, constituïr-nos com a entitat amb personalitat jurídica pròpia. Entenem que és una Plataforma que aglutina diverses entitats i persones a títol individual entre les que destaquen Via Verda, Cerdanyola Viva i la CONC.

Arribat a aquest punt ens adherim a la Plataforma de defensa de Collserola que defensa una moratoria dels projectes urbanístics que afecten la serra, en un primer pas, i una llei de protecció integral per a Collserola com a objectiu final.

De cara al futur s'acorda el següent:

La propera reunió (a part de la de divendres 21.12.2001 pel tema econòmic) queda convocada pel divendres 11.01.2002 a les 19.00 h a l'Ateneu de Cerdanyola. És vital que en aquesta reunió vingui el màxim de gent possible i poguem tancar l'agenda d'activitats abans de que s'aprovi el projecte de camp de golf al Ple municipal.

Perdoneu les faltes d'ortografia. Si algú recorda algun tema que se m'hagi passat per alt, per favor que esmeni aquest error.

Albert T.

DEFENSEM COLLSEROLA - NO AL CAMP DE GOLF


[Coordinadora Via Verda] [Camps de golfos]