Full d'adhesió a la Marxa reivindicativa del 30.03.2003 a Cerdanyola del Vallès

Benvolguts amics i amigues,

Com sabeu, l'Associació Cerdanyola Via Verda és una entitat sense ànim de lucre, amb la finalitat de conservar el medi ambient i el patrimoni natural de Cerdanyola i, també, de difondre i conscienciar les persones respecte dels problemes mediambientals.

Segurament, també coneixeu la nostra oposició al desmesurat creixement urbanístics que el govern municipal té previst executar amb la complicitat de l'Incasol.

En aquest sentit, la nostra entitat ha portat a terme alguns actes a la nostra ciutat que, essent reivindicatius, van destacar pel seu caràcter divulgatiu (jornada informativa amb botifarrada i concert a la plaça Abat Oliba) i festiu (bicicletada popular fins a Sant Cugat en el marc de la darrera Festa Major de Sant Martí).

Enguany, estem preparant un nou acte al que us volem convidar i agrairíem que consideréssiu la possibilitat de recolzar-lo d'una forma explícita i activa, afegint-vos a la llista d'entitats que ja ens han confirmat que hi donen suport. També voldríem que participéssiu en aquest acte aportant quelcom característic de la vostra entitat.

Es tracta d'una Marxa (passeig curt a peu) que, essent reivindicativa, destaqui pel seu aire festiu i cultural, fent que tothom pugui sentir-se còmode, alhora que entre tots deixem constància al govern municipal que volem que reconsideri el projecte anomenat 'Centre Direccional', que preveu l'ocupació urbana de quasi tota la plana del Castell fins a Sant Cugat i implica la construcció del túnel d'Horta i la ronda Sud.

Aquesta Marxa està prevista per al diumenge 30 de març de 2003 a les 12 h del migdia.

Voldríem saber ben aviat si esteu d'acord en participar-hi per tal de poder afegir-vos a la llista de recolzament que estem elaborant.

Ens agradaria que, si teniu algun dubte, ens convideu a venir personalment a la vostra reunió per donar-vos-en més detalls.

Restem a la vostra disposició a l'adreça viaverda@viaverda.dhs.org

Esperant rebre notícies vostres en breu, ens acomiadem ben cordialment.

Associació Cerdanyola Via Verda

L'entitat

representada per

en qualitat de

s'adhereix al present escrit.

Cerdanyola del Vallès, febrer de 2003


[Associació Cerdanyola Via Verda] [Xarxa Via Verda Cerdanyola 21] [Activitats]