Xarxa Ciutadana Via Verda Cerdanyola 21

'Xarxa 21'

Des de l'estiu de 2003 que aquesta xarxa no organitza activitats. L'entitat cívica Associació Cerdanyola Via Verda, membre de la Xarxa 21, actualment continua organitzant activitats en relació amb el Medi Ambient.

Pintada mural de la Xarxa a Cerdanyola - 23.02.2002.

Atesa la greu especulació que està patint Cerdanyola aquests darrers anys, que a més estan suposant destruir el medi ambient que l'envolta (Collserola, la Via Verda Sant Llorenç del Munt-Collserola), la Xarxa s'ha creat (2001) per tal de mirar d'aturar els projectes de túnel d'Horta, camp de golf, urbanització del barri del Castell (Centre Direccional) i per forçar l'Ajuntament de Cerdanyola a elaborar l'Agenda 21 local.

Índex de la pàgina

Manifest de la Xarxa Ciutadana Via Verda Cerdanyola 21 per una Agenda 21 local de Cerdanyola del Vallès i fotos.

Entitats adherides al Manifest.

Reunions de la Xarxa.

Activitats de la Xarxa Ciutadana Via Verda Cerdanyola 21.

Tríptic (164 KB) - febrer 2003.

Articles al mitjans

Articles locals:

Maragall (70 KB) felicita el projecte 'Cerdanyola: la ciutat de la Universitat' de l'Associació Cerdanyola-Via Verda (octubre 2002)

Jornada reivindicativa a Cerdanyola, 23.02.2002


El Consell de Medi Ambient de Cerdanyola, convocat el dia 21 de maig de 2002, ha decidit crear 2 comissions de treball:

No semblen massa interessats en què participem realment en el projecte de ciutat del municipi. El que més ens interessa actualment és el projecte de Centre Direccional i sobre aquest tema 'no hi ha res a dir'.

Carta (34 KB) de la presidenta de l'Associació Via Verda, com a ciutadana de Cerdanyola.


Reunions de la Xarxa 21

Actes de les reunions

Actualment, des del mes de desembre de 2001, la Xarxa Ciutadana Via Verda Cerdanyola 21, formada per diferents entitats de Cerdanyola, ens reunim el 1r i 2n dimecres de cada mes a les 19.30 h a l'Ateneu. Hem elaborat el Manifest per una Agenda 21 local a Cerdanyola del Vallès.

Us convoquem tots el darrer dijous de cada mes a les 19 h, hora en què té lloc el Ple municipal, davant l'Ajuntament de Cerdanyola.

A la reunió del passat dia 20 de març de 2002 vam crear 3 comissions de treball

  1. Comissió per preparar actes públics, activitats (pintades, actes reivindicatius, etc.);
  2. Comissió per preparar l'Agenda 21 local;
  3. Comissió dedicada a preparar les al·legacions, recursos, etc. i qualsevol tràmit administratiu que calgui, per evitar que es portin a terme les agressions a Collserola i la Via Verda que hi ha previstes.


[Associació Cerdanyola Via Verda]